Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Lingard: Jeg drak før sengetid

I et interview med podcasten The Diary Of A CEO fortæller Jesse Lingard om hans svære tid i Manchester United.
Lingard tilbragte 22 år i United, efter at være kommet til klubbens akademi i en alder af syv, inden han forlod Nottingham Forest sidste sommer. Den engelske landsholdsspiller spillede over 230 seniorkampe for United og scorede sejrsmålet i FA Cup-finalen i 2016, men sagde, at mishandling og tilsvininger fra fans og hans mors kamp med depression fik ham til at "forsøge at glemme, hvad der foregik" på Old Trafford.

- Jeg drak før sengetid. Jeg ser tilbage nu og tænker, hvad gjorde jeg det for? Men jeg havde brug for noget til at prøve at tage smerten væk og berolige mig på en eller anden måde. Jeg prøvede at glemme, hvad der foregik. Men det gør det ti gange værre, fortalte Lingard til podcasten The Diary Of A CEO.

- Du bliver svinet så meget til, og jeg er allerede nede, og på samme tid er jeg er nødt til at præstere. Jeg følte, at hele verden var på skuldrene af mig.

Lingard fortalte, hvordan hans mor Kirsty havde kæmpet med depression, mens han var ung, og ofte tilbragte hele dagen i sengen. Hun blev indlagt på hospitalet til behandling i 2019, hvilket efterlod ham til at passe sine yngre søskende Jasper og Daisy-Boo.

Lingard sagde, at tingene spidsede til, da han blev tilsvinet af tilhængere efter Uniteds FA Cup-sejr i Derby i marts 2020.

- At blive svinet til på den måde tippede det hele. Jeg ville ikke være på banen, jeg ville ikke spille. Jeg ville ikke stoppe med fodbold, jeg ville aldrig have stoppet fodbolden, men jeg havde brug for en pause.

Han talte med daværende United-manager Ole Gunnar Solskjær om sine personlige problemer, og det hjalp ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER