Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Tidligere Barcelona-præsident nægter sig skyldig i ’Barçagate’

Den tidligere FC Barcelona-præsident, Josep Maria Bartomeu, har senest været i pressen grundet lækage af hadske privatbeskeder rettet mod den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder og nu VM-vinder, Lionel Messi.
Den tidligere præsident for FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, udsendte i dag en erklæring, hvor han reagerede på en Mossos-rapport (Mossos – en catalansk politimyndighed), der blev sendt til retten, som efterforsker det, der er kendt som ’Barçagate’.

Barçagate omhandler en sag, der har at gøre med den tidligere FC Barcelona-bestyrelse, som efter sigendende har betalt en række PR-foretagender til at påvirke den generelle holdning til den afsatte Barcelona-præsident, samt flere af klubbens mest indflydelsesrige spillere såsom: Lionel Messi, Gerard Pique og Xavi, for at styrke deres egen popularitet og magt i klubben.

Derudover har den tidligere FC Barcelona-præsident og hans samarbejdspartnere i den daværende bestyrelse efter sigende stået bag lækager af Lionel Messis tidligere kontrakt i klubben. Seneste nyt er en række lækager af privatbeskeder, som Bartomeu skulle have sendt, hvor han giver Messi en række grove øgenavne, heriblandt: hormondværg og kloakrotte.

Ikke overraskende nok, er Josep Maria Bartomeu afvisende over for anklagerne og kommenterer nedtonende om de nye politirapporter:

- Jeg har ikke foretaget nogen af disse lækager, jeg har ikke godkendt nogen af disse lækager, og jeg har ikke tidligere været bekendt med nogen lækager. I forhold til kommentarerne om Messi, som er beskeder fremsat i den private sfære, respekterer jeg hver persons individuelle ytringsfrihed, selvom jeg tænker anderledes. I denne forstand gentager jeg, hvad jeg har sagt offentligt ved forskellige lejligheder: At give slip på Lionel Messi, den bedste spiller i fodboldens historie, har været en historisk fejltagelse.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER