Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Thomas Frank opfordrer til tålmodighed med Damsgaard

Mikkel Damsgaard har slidt med at finde den optimale form i Brentford. Hans manager Thomas Frank beder dog omverdenen om at væbne sig med tålmodighed over for stortalentet.
- Jeg tror, vi er nødt til at anerkende, at han har været ude i et års tid. Det er rigtig lang tid med både sygdom og skader. Og at bygge sin fysik op igen tager bare tid. Jeg har snakket med tidligere spillere, som har været ude i et helt år af forskellige årsager, og det tog dem faktisk et år mere, før de var helt tilbage, hvor de skulle være rent fysisk.

Sådan har Thomas Frank ifølge B.T. Sport udtalt sig om situationen for sin unge offensivspiller og landsmand Mikkel Damsgaard. 22-årige Damsgaard var flyvende under EM i 2021, hvor særligt et frisparksmål i semifinalen imod England virkelig fik omverdenens øjne op for det teknisk begavede stortalent.

Der er dog løbet meget vand igennem åen siden dengang, og som Brentford-spillerens manager udtaler det, har både skader og sygdom ødelagt Damsgaards flow. Han opfordrer således til, at vi der drømmer om mere magi fra ”Damsinho”, som blev hans tilnavn under EM, må være tålmodige.

Efter Danmarks skuffende VM-exit har Damsgaard mest set til fra bænken hos Brentford, men han spillede dog næsten hele kampen for nyligt i Brentfords 1-0-nederlag imod West Ham. Det kunne dermed ligne, at han er ved at genfinde formen, hvilket Frank også understreger. Han pointerer samtidigt, at Damsgaard ikke bare er købt for sjov:

- Det står godt til fysisk med ham. Jeg ser et kæmpe potentiale i Mikkel Damsgaard. Der er en grund til, at jeg hentede ham herover. Han kan være med til at gøre os til et bedre fodboldhold.

Thomas Frank runder dog sine udtalelser af med, at Damsgaard ikke er i mål endnu på den fysiske del, men at han stadig er i god nok forfatning til at få kampminutter. Kan Damsgaard mon genvinde sin storform fra EM?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER