Niklas Gerster

Ten Hag: Derfor skal vi bruge tre erfarne målmænd

Erik ten Hag har fra tidligere erfaringer lært, at det er nødvendigt at have buret godt dækket ind i et tæt og svært kampprogram.
- Vi har brug for tre målmænd til træning. Hvis der er problemer, skal vi bruge erfaring i målet. Jeg er åbenlyst ret glad for David. Han er vores førstemålmand, og præsterer virkelig godt. Men som jeg altid siger, kan der ske noget med David. Man må være forberedt på, at kunne være uheldig. Sidste år havde jeg en situation i Ajax, hvor vi havde tre målmænd skadede.

Sådan siger Manchester Uniteds manager Erik ten Hag om den nuværende målmandssituation i klubben ifølge Goal.com. ”De Røde Djævle” skulle ikke være langt fra at sikre sig 29-årige Jack Butland fra Crystal Palace på en lejeaftale.

Dermed bliver Butland en del af den erfarne målmandstrio i United, som nu består af ham, 32-årige David de Gea og 36-årige Tom Heaton. Udover disse har klubben et par unge keepere i truppen i form af 23-årige Nathan Bishop og 19-årige Radek Vitek. Og det med de unge uprøvede keepere er netop det, som ten Hag ønsker at undgå. Han uddyber:

- Man vil ikke stå i en situation ved sæsonafslutningen, hvor man forhåbentligt kan konkurrere om trofæerne, og du så er nødsaget til at stille med en ung målmand. Du kan ikke forvente at en ung målmand kan klare det, og det kan dræbe sæsonen. Det er man nødt til at være forberedt på.

Butland er endnu ikke offentliggjort, men han skulle kun være et lægetjek væk fra at skifte til Manchester United. Er det rigtig set af Ten Hag, eller bliver buret for proppet? Og kommer for mange til at stå med en utilfredsstillende mængde spilletid?

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER