Jannich Jønch

Bekræftet - Issam Jebali solgt

En af OBs bedste spillere er nu fortid i klubben.
Efter et fint VM, hvor Jebali viste prøver på sin farlighed, også imod Danmark, blev det dog ikke til nogle mål, men alligevel nok interesse fra omverdenen af, så det er blevet til et salg af den tunesiske angriber, det oplyser OB på sin egen hjemmeside.

Ifølge OBs fodbolddirektør, Björn Westström, var det også det formål, Jebali havde ved at komme med til VM, og gøre en god figur.

- Min opfattelse er, at Issam havde en åbenlys motivation i løbet af efterårssæsonen til først at blive udtaget til VM for derefter at præstere til VM og åbne muligheden for en aftale med væsentligt større økonomi, end OB kan tilbyde, udtaler han til klubbens hjemmeside.

OB er blevet enige med den japanske klub, Gamba Osaka, der til hverdag spiller i den bedste japanske række, J-League. Jebali skifter med øjeblikkelig virkning og har skrevet under på en kontrakt der rækker frem til sommeren 2026.

- Det er selvfølgelig spændende at komme til en ny klub, og det er en ny udfordring, som jeg er nødt til at tage, men jeg har lært meget her, jeg har fået en masse erfaring, og jeg er blevet et bedre menneske og en bedre spiller, siger Jebali, og fortsætter.

- For mig er det slutningen på en smuk historie, og jeg har været utrolig stolt over at kunne bære nummer 7 i den her klub.

Jebali nåede at spille 102 kampe og lave 29 mål, i de tre og et halvt år, han har tørnet ud for fynboerne.

Prisen skulle angiveligt lyde på en million euro, godt 7,5 millioner danske kroner, beretter Tipsbladet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER