Anton Kirkegaard

Torsdagens internationale rygter

Hvem skifter? Hvem Bliver? Find ud af det.
Lukaku håber på at kunne sikre et permanent skifte tilbage til Inter MIlan.

- Jeg vil gerne blive her og gøre tingene rigtigt. Jeg håber at gøre det godt med Inter i de næste seks måneder, arbejde maksimalt og så til sidst snakker vi med Chelsea og håber at finde en løsning, siger Lukaku ifølge SkySport. (SkySport)

Chelsea og Benfica kan fortsat ikke blive enige om en aftale for Enzo Fernandes. Rui Costa (Benfica-præsident) insisterer på at Enzos frikøbsklausul på 892 millioner kroner er den eneste mulighed for en transfer. Chelsea bød 632 millioner kroner, men blev afvist. (Fabrizio Romano)

Villarreal-målmanden Geronimo Rulli skifter til Ajax. Ajax og Villarreal er allerede blevet enige om en aftale. Ajax og Rulli er også kommet til enighed. Han vil rejse til Amsterdam i løbet af 24 timer for at bestå sit lægetjek. (Fabrizio Romano)

Leicester City har haft indledende samtaler om at hente Victor Kristiansen fra FC København, som muligvis vil acceptere et beløb på omkring 42-67 millioner kroner. Victor Kristiansen er stadig kun 20 og en vigtig spiller for FCK. (Telegraph)

Barcelona forventes at skrive under med den 31-årige forsvarsspiller Inigo Martinez til sommer, når hans kontrakt med Athletic Bilbao udløber. (Sport)

Yann Sommer har en mundtlig aftale med Bayern Munchen om et skifte i denne måned. Hans kontrakt ville varer frem til sommeren 2025. Sommer er en erstatning for Neuer, som i øjeblikket er skadet. (Sky Germany)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER