Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
2 - 0
(0 - 0)
Atlético
Elche
M. Hermoso (53), J. Félix (56), Á. Morata (74)
G. Verdú (45), D. Quina (90)
Christian Bang Jensen

Diego Simeone roser Joao Felix efter sejr og scoring

Joao Felix fik gjort sig selv positivt bemærket til eventuelle bejlere torsdag aften, da han med en scoring var med til at sikre en 2-0-sejr til Atletico Madrid over La Ligas bundprop Elche.
La Liga-bolden blev trillet i gang igen efter VM-pausen med tre kampe torsdag aften. I Madrid tog Atlético Madrid imod bundproppen Elche, hvor det mest bemærkelsesværdige i kampens indledning var, at portugisiske Joao Felix startede på banen.

Den 23-årige portugiser, der kom til ”Atleti” i sommeren 2019 for godt 900 millioner kroner, har aldrig rigtig kunne leve op til det store prisskilt, og inden VM kom det frem, at den offensive diamant er blevet sat til salg, da begge parter kan se, at det nok aldrig bliver et perfekt match.

Alligevel startede Joao Felix inde på toppen for ”Los Colchoneros” i en kamp, der bød på tre røde kort og to scoringer – den ene sat ind af portugiseren i anden halvlegs begyndelse, og efter kampen blev træner Diego Simeone sprugt ind til Joao Felix’ fremtid:

– Jeg svarer som altid. Jeg tænker på de spillere, jeg har i min trup, og at få det bedste ud af dem for holdet og for klubben. Hvad der sker i kulissen, har ikke noget med mig at gøre. Han (Joao Felix) fungerede godt sammen med (Antoine) Griezmann og (Alvaro) Morata og skabte en masse muligheder for os, forsvarede den argentinske træner sig med.

Med et stort prisskilt og en lang kontrakt i Atlético Madrid, vil det formentlig kræver en stor tegnebog for at Joao Felix kommer til at forlade Madrid i januar. Af interesserede klubber har Chelsea været nævnt som en mulig arvetager, mens også Paris Saint-Germain står klar til i første omgang at leje det portugisiske stjernefrø.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER