Niklas Gerster

PL-reserve savner spilletid - Danske klubber står klar

Rygterne omkring en retur til dansk fodbold for Emiliano Marcondes spirrer atter igen. Nu har hovedpersonen selv forholdt sig til sin situation.
- Jeg synes også, at jeg til træning, i pokalkampene og i U23-kampe, hvor jeg også har været anfører, har spillet godt og også scoret mål. Så jeg føler en iver efter at vise, at jeg kan gøre det hver weekend på højeste niveau. Det er noget jeg savner, og som jeg vil prøve at søge i det transfervindue, vi går ind i nu, hvis det ikke kan blive i Bournemouth.

Sådan lyder det fra 27-årige Emiliano Marcondes ifølge Ekstra Bladet Sport. Midtbanespilleren har slidt med minutterne hos Bournemouth efter de rykkede op i Premier League denne sæson. Marcondes har kun fået få indhop, og har ellers for det meste varmet bænken eller været helt udeladt af kamptruppen.

En oplevelse som Marcondes har haft før, da han også rykkede op med Brenford til Premier League i sidste sæson. Men her røg han også ud af holdet, og nu vil Marcondes således skifte til et sted, hvor han er garanteret flere kampminutter.

Ekstra Bladet melder således, at både FC Midtjylland og FC Nordsjælland er interesserede i ham. To klubber han tidligere har repræsenteret, og som også var ude efter ham ved sommerens transfervindue. Men her betød et trænerskifte i Bournemouth, at Marcondes forsøgte at gribe chancen i Premier League.

Nu står de der således igen, men det gør en række Championship-klubber også. Desuden henleder Ekstra Bladet opmærksomheden på, at Anderlecht også kan være en mulig destination, da de i øjeblikket trænes af Brian Riemer, som Marcondes tidligere har haft i Brentford.

Hvor bør Marcondes tage hen? En direkte erstatning for Evander i FCM? En erfaren herre hos FCN som er på en god kurs imod et dansk mesterskab? Eller noget helt tredje? Marcondes har kontrakt med Bournemouth frem til sommeren 2024.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER