Jonas Corap

Lingard langer ud efter Solskjær og Rangnick

Jesse Lingard har kritiseret den behandling han fik i sin sidste tid i Manchester United.
Jesse Lingard returnerede i sommeren 2021 til Manchester United efter et meget succesfuldt lejeophold i West Ham, hvor han var en af forårets helt store profiler i Premier League, hvor han scorede ni gange i 16 optrædener for ’The Hammers’. Han var dog ikke i stand til at bide sig fast i startelleveren i Manchester, både under Ole Gunnar Solskjær og dernæst den midlertidige manager i klubben Ralf Rangnick, hvor han blot fik fire kampe fra start i sidste sæson.

Det har fået Lingard til at lange ud efter sine tidligere managere via The Telegraph, som han mener behandlede ham uretfærdigt:

- Jeg ved ikke hvad problemet var, om det var noget politisk eller noget andet. Jeg har stadig intet svar fået omkring det. Jeg spurgte ikke. Jeg ville hellere have, at der blev vist noget respekt for en som havde været i klubben så længe og havde sagt – Dette er grunden til du ikke spiller. Men det kom aldrig.

- Jeg trænede hårdt og var skarp. Jeg var klar til at spille. Når man arbejder hårdt til træning, og i sidste ende ikke spiller så er det meget frustrerende. Så dette er en chance for at få sagt farvel, for jeg fik aldrig rigtig chancen. Jeg vil nyde min retur, men vi ønsker at vinde denne kamp. Du kan ikke lade følelserne fylde for meget i sådan et opgør.

Lingard som drog til Nottingham Forest på en fri transfer i sommers havde store problemer med skader i sin første tid i klubben. Han er dog kommet sig over skaderne, og det vil blive spændende at se om han kan gøre ondt på sin tidligere arbejdsgiver, når de mødes på Old Trafford i aften.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER