Niklas Gerster

Flere franske landsholdsspillere udsættes for racisme

En række spillere fra det franske landshold har modtaget racistiske kommentarer online.
Fire franske landsholdsspillere har ifølge den franske sportsavis L’Équipe været udsat for racistiske fornærmelser på deres sociale medier efter VM-finalenederlaget imod Argentina. Det drejer sig om Aurélien Tchouaméni, Kingsley Coman, Randal Kolo Muani og Hugo Lloris.

De fire spillere fik uheldige hovedroller på hver deres måde i finalekampen imod Argentina. Kolo Muani brændte en stor chance, Coman og Tchouaméni brændte i straffesparskonkurrencen, og Lloris fik de racistiske henvendelser for ikke at være tæt på at redde nogle straffespark.

De mange racistiske henvendelser til spillerne har medført flere reaktioner. Kolo Muani har blandt andet fået deaktiveret sine Instagram-kommentarer, og Comans klub Bayern München har på deres Twitter-profil udvist støtte til Coman, og tager stærk afstand til de racistiske kommentarer:

- FC Bayern fordømmer stærkt de racistiske kommentarer imod Kingsley Coman. FC Bayern-familien er bag dig, King. Der er ikke plads til racisme i sport eller i vores samfund.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER