Daniel Fisker

Hakimi om sammenstød med Infantino: Der skete ikke noget

Achraf har nedtonet en episode efter Marokkos semifinalenederlag til Frankrig, hvor Paris Saint-Germain-stjernen angivelig konfronterede FIFA-præsidenten Gianni Infantino.
Det var en frustrerende, lørdag aften for VM-slutrundens store overraskelse, Marokko, som efter bronzekampen mod Kroatien måtte rejse tomhændede hjem fra VM-slutrunden i Qatar. Frustrationerne fik også frit løb, når marokkanerne var uenige med kampens dommer.

”Atlas-løverne” omringede kampens dommer under og efter kampen, og det var ikke kun dommerteamet, der måtte lægge ører til marokkanernes frustrationer. Kort tid efter bronzekampen begyndte der at florere rygter om et sammenstød mellem Achraf Hakimi og FIFA-præsidenten Gianni Infantino.

Express mener at vide, at FIFA har forlangt at få billederne af konfrontationerne slettet, fordi de er pinlige for Infantino og for VM-arrangørerne, men hvis man skal tro Hakimi, er konfrontationen blæst helt ud af proportioner.

- Der skete ikke noget, slår Achraf Hakimi fast ifølge Express.

- Jeg var vred efter kampen.

- Jeg har snakket med ham, og jeg sagde undskyld for mit ordvalg – det sagde jeg til ham. Han er min ven, og jeg har stor respekt for ham, så der skete ikke noget.

Mens marokkanerne – bortset fra en flot plads i historiebøgerne – måtte rejse tomhændede hjem fra Qatar, kunne det kroatiske mandskab rejse hjem med bronzemedaljer om halsen, hvilket sandsynligvis også kommer til at stå tilbage som Luka Modrics VM-svanesang.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER