Louis Andersen

Sterling vender tilbage

Mens Raheems Sterling var med det engelske landshold i Qatar, blev hans familie udsat for røveri. Sterling vendte straks hjem efter han fik besked om hændelsen, men nu vender han altså tilbage til Qatar igen.
Raheem Sterling vender fredag tilbage til den engelske landsholdslejr igen, efter at kantspilleren har været hjemme i London grundet røveri i hans hjem, det beretter Sky Sports. Dermed er han i spil til lørdagens brag, hvor Frankrig venter i kvartfinalen.

- Raheem Sterling vil vende tilbage til Englands VM-base i Qatar. Chelseas offensivspiller forlod midlertidigt lejren af familiære årsager, men forventes nu at slutte sig til truppen i Al Wakrah på fredag, lyder det fra det engelske fodboldforbund.

En talsmand for fodboldforbundet fortalte, at Sterling havde forladt lejren for at sikre, at konen og hans tre børn havde det godt. Dette lader til at være gjort og nu kan Gareth Southgate igen se frem til at have den hurtige og driblestærke fløjspiller disponibel igen.

Indtil videre har Sterling været på banen i de to første kampe, hvor han formåede at assistere og score mod Iran. Mod Wales sad han over og han missede ottendedelsfinalen mod Senegal grundet indbruddet i sit hjem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER