Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Queiroz om buhende fans: Bliv hjemme!

Efter 2-6-nedelaget til England opfordrer Carlos Queiroz fans, som ikke giver holdet deres støtte til at blive hjemme.
Irans landstræner Carlos Queiroz har langet ud efter fans som valgte at buhe holdet i protest mod landets regime. Irans spillere valgte ligeledes ikke at synge med på landets nationalsang inden kampen mod England i protest, samtidig med man kunne høre en masse iranske buh råb.

Desuden var der adskillige skilte og bannere på lægterne som gav deres støtte til kvinders rettigheder i landet efter længerevarende problemer med disse i Iran.

Inden turneringens start blev Irans spillere kritiseret for at mødes med landets præsident Ebrahim Raisi, men landstræneren mener, at fansene bør lette presset på spillerne:

- Alle kender de seneste omstændigheder, hvor omgivelserne blandt mine spillere ikke har været de bedste i form af forpligtigelse og koncentration fordi, at de er påvirkede af problemerne.

- De er mennesker, de er børn. Jeg har kendt dem i mange år, og de har kun en drøm om at følge i fodsporene af tidligere legender af det iranske folk at spille for landet, spille for folket, og nyde at spille for dem.

- Hvorfor kommer de, hvis de ikke er her for at støtte holdet. Det ville være meget bedre, hvis de blev hjemme. Vi har ikke brug for dem. Det er noget spillerne mærker, når de ikke spiller.

Iran spiller deres næste kamp mod Wales på fredag klokken 11.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER