Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Son skal opereres i øjet – VM er usikkert

Sydkoreanerens skadeslængde er usikker, og han ser ud til at skulle kæmpe med tiden for at blive VM-klar.
Det gav formentlig bekymrede miner for Tottenham-tilhængerne, da deres offensive profil Heung-min Son måtte udgå i tirsdagens Champions League-kamp imod Marseille. Den 30-årige sydkoreaner blev ramt i en duel med Chancel Mbemba, hvorefter han var voldsomt desorienteret. Man frygtede, at han var blevet ramt af en hjernerystelse, men det er tilsyneladende endnu værre.

Ifølge en historie fra The Guardian skal Son opereres for at stabilisere en fraktur omkring hans venstre øje. Dårlige nyheder for Tottenham men især også for Sydkorea da der nu sås stor usikkerhed omkring, hvorvidt de skal undvære deres helt store offensive profil til VM.

Tottenham oplyser, at Son skal påbegynde et rehabiliteringsprogram efter operationen, men at de nok skal sørge for at informere om tidshorisonten for sydkoreanerens fravær hurtigst muligt. Øjenskaders alvorlighed kan angiveligt variere meget, men Manchester City-midtbanespilleren Kevin De Bruyne pådrog sig samme uheld i 2021, og belgieren var kampklar igen efter tre uger.

Altså må sydkoreanske fodboldtilhængere blot krydse fingre for, at Son slipper billigst muligt. Om præcis tre uger spiller Sydkorea deres første VM-kamp imod Uruguay, så det kunne ligne, at det bliver lidt af en neglebider, i forhold til om Son når at blive klar fra start for sit landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER