Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Liverpool jagter talentfuld Premier League-stjerne

Liverpool skulle efter sigende holde øje med Newcastles storspillende midtbanespiller, Bruno Guimaraes, i håb om at forstærke midtbanen på holdet.
Sidste års FA-cup-vindere fra Liverpool har været udfordret med at bygge videre på sidste sæson gode takter, og ligger i øjeblikket på en ottendeplads i Premier League. Årsagen til den manglende succes er der flere bud på, hvoraf et af dem, har været skader på specielt midtbanen, og nu går rygterne på, at klubben holder øje med en af ligaens store midtbaneprofiler fra Newcastle.

Newcastle, der, modsat Liverpool, har formået at præstere over al forventning hidtil, og som i øjeblikket ligger på en overraskende fjerdeplads i tabellen – råder over en af Premier Leagues store talenter, Bruno Guimaraes. Brasilianeren har brillieret på Newcastles midtbane, og det afspejler sig også i samtlige kamppræstations-statistiker, hvor han topper.

De gode præstationer trækker, naturligt nok, en masse opmærksomhed fra andre klubber, og ifølge det brasilianske medie, TNT Sports, så er Liverpool blandt en af de klubber, som kunne være interesserede i at hente midtbanestjernen på en transfer. Newcastle vil dog med al sandsynlighed gøre alt for at beholde spilleren i klubben – med øje på at viderebygge klubbens nyfundne succes.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER