Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Stortalent færdig på U21: Har snakket med Hjulmand

Den unge dansker banker for alvor på til herrelandsholdet. Selv har han snakket med Kasper Hjulmand om netop dette.
Da U21-landsholdet tidligere på ugen tabte til Kroatien og missede muligheden for at kvalificere sig til EM, var det også sidste gang, at Matt O'Riley, der til daglig spiller i Celtic, var afsted med Jesper Sørensen og co. Han er nemlig nu blevet for gammel til at være med i den næste kvalifikation, og det er noget, som O'Riley er ærgerlig over.

Han fortæller til bold.dk, at han har haft det rigtig godt på U21-landsholdet, siden han fik sin debut tidligere på året.

- Der har været mange tårer over, at vi missede EM. Men jeg håber, at vi en dag samles igen. Jeg har været rigtig glad for at være her, fordi det har virkelig været sjovt med gutterne, som jeg har lært rigtig godt kende.

- Jeg har fået nogle gode venner. Det var min første oplevelse med DBU, så det er klart, at jeg nu jagter at få noget mere. Det vil jeg gerne prøve.

Matt O'Riley har flere gange været åben omkring, at han meget gerne vil med til VM med A-landsholdet, og Kasper Hjulmand har da også fortalt, at han holder øje med Celtic-danskeren.

O'Riley håber også på, at han i de to U21-landskampe har gjort opmærksom på sig selv.

- Ja, jeg har i hvert fald prøvet. Jeg har dog forsøgt ikke at tænke for meget på det. Jeg har snakket med Hjulmand, og han er en fin fyr. Nu vender jeg retur til Celtic og skal gøre det så godt som muligt.

- Hvis jeg ikke kommer med til VM, så er det bare sådan, at det er. Så følger jeg med hjemmefra som en fan.

- Jeg skal bare gøre mit bedste for Celtic, og så må vi se, hvad der sker om to måneder. Jeg kan ikke tænke for meget over det nu, fordi jeg skal have fokus på Celtic, udtaler Matt O'Riley til bold.dk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER