Torsten Brix

Fra holdkammerat med Messi – til at sove med fysisk træner

Martin Braithwaite husker tilbage…
Nu er tiden i Barca slut for Braithwaite, men trods det noget problemfyldte ophold vil han nok huske tilbage på det med glæde, for han spillede for en af verdens største klubber og var holdkammerat med den bedste spiller i fodboldhistorien, Lionel Messi. Den slags drømmer de fleste spillere om, og når han engang lægger støvlerne på hylden og vender hjem til Esbjerg, kan han være tilfreds med, hvad han leverede i Barcelona-trøjen.

Sådan har Indkast.dk tidligere skrevet i artiklen - Braithwaites Barca-karriere er slut - succes eller fiasko? I dagens udgave af Ekstra Bladet husker Martin Braithwaite tilbage på det dramatiske exit med Barcelona, hvor fansene lagde ham for had:

– Jeg har ikke noget negativt at sige om opholdet i Barcelona. Jeg tror, jeg har modbevist mange kritikere. Jeg var topscorer i sidste sæson, inden jeg blev skadet. Men så kom der et trænerskifte, han ville noget andet, og det er en del af fodboldlivet. Men jeg har vist, at jeg har niveau til at spille i Barcelona.

– Jeg har længe vidst, at træneren ikke troede på mig, og at jeg skulle videre fra Barcelona. Derfor holdt jeg kun én uges ferie. Jeg tog min fysiske træner med til USA, hvor jeg trænede to gange om dagen. Ja, vi sov næsten i samme seng, hvilket konen ikke var helt tilfreds med. Jeg har siden trænet to gange om dagen for at være i god fysisk form, når jeg kom til en ny klub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER