Daniel Fisker

Ligue 1-stjerne så rødt efter 9 sekunder

Det blev en særdeles kort fornøjelse for Nice-forsvareren Jean-Clair Todibo, da Angers søndag var på besøg i det sydfranske.
Kasper Schmeichel var igen henvist til bænken, da Nice søndag eftermiddag havde besøg af Angers. Det var dog ikke danskerens plads på bænken, som stjal opmærksomheden i det sydfranske. Det gjorde Jean-Clair Todibo til gengæld, da han modtog et rødt kort, før der var spillet et minut af søndagskampen.

De undertippede gæster fra Angers gav bolden på, hvorefter de iværksatte kampens første angreb. Det var i den forbindelse, at det tidligere Barcelona-talent, Todibo, efter kun ni sekunder nedlagde Angers-angriberen Abdallah Sima, hvilket kampens dommer altså takserede til et rødt kort.

Midtbanespilleren Nabil Bentaleb gav Angers en halvlegsføring, før Angers’ marokkanske kantspiller Sofiane Boufal så rødt, hvorfor begge mandskaber var reduceret til 10 spillere. Angers-udvisningen ændrede dog ikke på, at gæsterne kunne rejse fra Nice med tre point i bagagen.

Todibo blev købt af FC Barcelona for 7,5 millioner kroner på vintertransfervinduets sidste dag i 2019, og der var tilsyneladende tale om en langsigtet investering. Der var i hvert fald lang vej til spilletid på Camp Nou, hvorfor den nu 22-årige franskmand blev udlejet til Schalke 04, Benfica og Nice, som altså købte lejesvenden i sommeren 2021, hvor den sydfranske klub betalte godt og vel 60 millioner kroner for Todibo, som i dag så rødt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER