Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Lewandowski om modtagelsen i München: Vigtigt for mig

Den polske angriber er godt tilfreds med modtagelsen, han fik i München forleden
Robert Lewandowskis sommerskifte fra Bayern München til FC Barcelona forløb ikke uden dramatik. Angriberen meldte tidligt ud, at han havde spillet sin sidste kamp for Bayern, men handlen med Barcelona trak ud, da man fra Bayerns ledelse ikke ville sælge deres frontangriber, der er garant for mål hver sæson.

I sidste ende faldt brikkerne dog på plads, og netop derfor stod Lewandowski tirsdag på det gæstende hold, da FC Barcelona kom på besøg på Allianz Arena i Champions League-gruppespillet. Robert Lewandowski har ofte spillet imod Barcelona på Allianz Arena, men tirsdag aften var det vendt om.

Nu har den 34-årige polak sat ord på oplevelsen han havde på stadion, og han er glad for den modtagelse han fik af Bayern-fansene inden opgøret.

- Det var respektfuldt, dejligt og vigtigt for mig.

- Jeg var i München i otte år, ikke bare to eller tre, så man kan ikke bare smide det væk og glemme alt om det, udtaler målmageren ifølge det tyske Sky Sport.

Bayern München endte med at vinde opgøret 2-0, hvor Robert Lewandowski selv havde flere gode muligheder for at score for catalonierne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER