Fodbold nyheder

Fem nyindkøb i fantastisk form

Af Anton Kirkegaard

Disse spillere har imponeret i deres nye klub.
Article image
5. Gabriel Jesus
Gabriel Jesus blev hentet i Manchester City som erstatning for den afgående Lacazette og han har været fænomenal indtil videre. Et af Arsenals problemer i sidste sæson var at hverken Lacazette eller Nketiah lavede nok mål når de spillede angriber. Det problem har Jesus løst. Brasilianeren har scoret og assisteret samlet seks af Arsenals mål i Premier League.4. João Palhinha
Palhinha kostede Fulham 145 millioner kroner, hvilket er det fjerde dyreste køb i klubbens historie. Der er dog ingen tvivl om at den nu tidligere Sporting-spiller har været hver eneste krone værd. Palhinha er allerede en nøglespiller og har sammen med Mitrovic været den bærende kraft på et Fulham-hold som ligger nummer 10 i Premier League.


3. Khvicha Kvaratskhelia
Khvicha blev købt hos Rubin Karzan for 65 millioner kroner, hvilket har vist sig at være et meget beskedent beløb. Khvicha har haft en fremrangende start i Napoli og blev for nylig kåret som månedens spiller i Serie A. “Kvaradona” er allerede en fanfavorit og har indtil videre scoret fire mål for Napoli.


2. Robert Lewandowski
Robert Lewandowski plejede at lave mål for Bayern München, nu gør han det for Barcelona. Den store polak har været fuldstændig ustoppelig og står lige nu noteret for ni mål i seks kampe, inklusiv en hattrick i Champions League. Lewandowskis målform er på ingen måde en overraskelse, men blot endnu et bevis på hans storhed.


1. Erling Haaland
Der var store forventninger til nordmanden før han trak i en Manchester City-trøje, men Haaland har uden tvivl overgået dem alle. Haaland har taget Premier League med storm, på en måde som sjældent set før. Han har scoret 10 mål i 6 Premier League-kampe og har lignet ligaens bedste spiller fra første øjeblik.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik