Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
2 - 1
(0 - 1)
Horsens
AGF
A. Jacobsen (59), A. Sigurdarson (80)
P. Mortensen (28)
Henrik Varbøl Andersen

Den Gule Fare fightede sig til tre point i østjysk lokalbrag

På trods af næsten 2.000 medrejsende fans måtte AGF rejse tomhændede hjem fra Horsens.
Hjemmeholdet fra Horsens satte gæsterne fra AGF under tryk fra start og dominerede det østjyske lokalopgør fra start, men lige så langsomt kom århusianerne ind i kampen.

Når der så er mest brug for det, så er AGF-anfører Patrick Mortensen som regel på plads. Det var også tilfældet denne fredag, da han efter 28 minutter sendte gæsterne i front, da Matej Delac gav en retur fra Mikael Anderssons afslutning, var kaptajnen hurtigt over bolden og sendte sit fjerde sæsonmål i kassen.

De Hvie trak sig længere tilbage på banen og overlod initiativet til Horsens, som satte sig på kampen. AGF-defensiven kom dog i vejen hver gang det trak op til noget, der kunne blive farligt. Dermed holdt gæsterne stand indtil pausen, og Horsens-træner Jens Bertel Askou havde nok mest at tænke på.

Tænke kunne han fortsætte med i starten af anden halvleg, for det var gæsterne fra Århus, som kom bedst i gang med de sidste 45 minutter. Der var dog ikke nævneværdige chancer i i det første kvarter.

Da stadionuret rundede en time, trampede Anders K. Jacobsen sig så igennem AGF-defensiven og til sidst vippede han bolden elegant over Jesper Hansen, og et kort VAR gennemsyn for offside kunne ikke hindre udligningen, og dermed var den Gule Fare på omgangshøjde.

Uwe Rössler tog konsekvensen og sendte tre friske folk ind fra bænken i forsøget på at vippe momentum tilbage til gæsterne igen.

AGF havde mere end svært ved at få fat i kampen, og en brandvarm Anders K. Jakobsen blev bare ved at give problemer. Efter 78 minutter måtte Thomas Kristensen så tage ulovlige midler i brug, og korrekt straffe til hjemmeholdet.

Det udnyttede Aron Sigurdarson til at sende hjemmefansene i ekstase og Horsens helt med op i topstriden af Superligaen.

Blot fire minutter senere måtte Matej Delac dog vise klassen, da en helt fri Tobias Mølgaard burde have sendt udligningen i kassen, men en flyvende Delac parerede flot. Gæsterne satte tryk på og jagtede udligningen, mens hjemmeholdet koncentrerede sig om at forsvare føringen hjem.

AGF trykkede på med en masse lange bolde og en masse indlæg, men ingen af dem gav udligningen, og dermed kunne den Gule Fare sætte tre velfortjente point ind på kontoen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER