Fodbold nyheder

Lampard overvejer at give Alli angriber-rolle

Af Niklas Gerster

Everton-manageren har tiltro til den svingende offensivspillers evner som målscorer.
Article image
Ritzau-Scanpix
44-årige Frank Lampard øjner en mulighed for at afprøve Dele Alli på angriberpositionen, da han ifølge en historie fra The Guardian påpeger, at Alli har kvaliteterne til at udfylde den rolle.


- Det er muligt, at vi vil arbejde med at give ham en rolle som målscorer. Han har instinktet til at bringe sig selv i målscorende positioner, og vi må prøve at finde en måde at få ham i disse positioner på, og samtidigt kan det være med til at give ham selvtilliden tilbage. Det var grunden til, at jeg hentede ham til klubben.

Sådan lyder ordene fra Lampard om sine perspektiver på 26-årige Dele Alli, som tilsluttede sig Everton i vinters. Englænderen figurerer ellers normalt på midtbanen, og har hos Everton især spillet på venstrekanten.

Et alternativt bud på et løsningsforslag til angriberpositionen fra Lampard. Everton står da også over for udfordringer på netop den position, da de har solgt deres bomber Richarlison til Tottenham, og samtidigt har deres nuværende 9’er Dominic Calvert-Lewin netop pådraget sig en knæskade, der holder ham ude i seks ugers tid.

Alli har da også tidligere i sin karriere udvist kvaliteter som målscorer, da han spillede i Tottenham. Han lavede sågar hele 18 mål for ”Spurs” i 2016/17-sæsonen. Kan en ny position måske være det, der sparker Allis karriere i gang igen?

Mere om Dele Alli

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik