Fodbold nyheder

Problemer med lønloft:
Atletico kan ikke registrere Witsel

Af Philip Dar

Handlen mangler blot en officiel udmelding, men nu står Madrid-klubben i en vanskelig situation.

Article image
Ritzau-Scanpix
Atletico Madrid ligner belgiske Axel Witsels kommende arbejdsgiver efter kontrakten med Dortmund er udløbet. Handlen er ikke officielt på plads, men Atletico Madrids præsident har mere eller mindre bekræftet tilgangen af midtbanespilleren.


- Vi har allerede en midtbanespiller på plads. Det er Witsel, som I alle ved, praktisk talt er en done deal og vi kigger stadig efter en back, sagde Enrique Cerezo ifølge Daily Mail.

Madrid-klubben kan dog være løbet ind i vanskeligheder i forbindelse med aftalen med Axel Witsel. Ifølge Marca, har Atletico Madrid nemlig problemer med lønloftet, hvilket betyder, at den officielle udmeldning lader vente på sig. Klubben er nemlig nødt til at skippe en række spillere afsted, hvis de vil hente Witsel ind.

En oplagt kandidat kunne være den franske offensivspiller Antoine Griezmann, som er i klubben på en lejeaftale fra FC Barcelona. Atletico har muligheden for at hente Griezmann permanent i 2023, men de vil nu forsøge at komme af med ham, da hans lønseddel er blandt de største i ligaen. Griezmann tjener nemlig knap tre millioner kroner om ugen.

Også Luis Suarez og Joao Felix kunne være blandt kandidaterne til at forlade klubben. Især Luis Suarez er på vej ud, da hans kontrakt med klubben udløber den 1. juli, mens klubben gerne vil forsøge at sælge Felix, selvom spilleren selv ønsker at blive.


Mere om Axel Witsel

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik