Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Her følger dagens internationale rygter. Hør bl.a. om Lewandowski, Ronaldo, Neymar, Pogba og Rabiot.
Article image
Ritzau-Scanpix
FC Barcelona har nu langt om længe afgivet et bud på Robert Lewandowski. Angiveligt har de budt 294 millioner kroner på Bayern Münchens 33-årige polske skarpretter. (Telegraph)


Bayern München vil muligvis gå efter Cristiano Ronaldo, hvis Lewandowski ender med at forlade dem til sommer. (AS)

Neymars tidligere agent siger, at den 30-årige brasilianer har en indædt drøm om at vinde Champions League med Paris Saint-Germain, og at han ikke stopper før det lykkes. (Goal)

Paul Pogba er meget tæt på et skifte til Juventus, da klubben fra Torino skulle være enige med Manchester United om en principiel aftale om et skifte på en fri transfer. (Sky Italia)

Juventus’ Adrian Rabiot vil forlade den italienske storklub til fordel for et Premier League-mandskab. Den 27-årige franske midtbanespiller har kun et år tilbage af sin kontrakt, og skulle derfor være tilgængelig for en pris imellem 112 og 147 millioner kroner. (Telegraph)

Lyon vil gå efter Manchester United-ejede Tyrell Malacia. Den 22-årige hollandske venstre back spiller aktuelt for Feyenoord. (Metro)


AC Milan ovevejer at hente Douglas Luiz i Aston Villa. Den 24-årige brasilianers agenter har været på besøg hos italienerne for at høre om mulighederne. (TuttoMercatoWeb)

Marseille vil gå efter at hente Arsenals 22-årige venstre back Nuno Tavares på en låneaftale. London-klubben overvejer handlen, men det kræver, at de også selv henter alternativer ind til positionen. (The Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik