Christian Bang Jensen

Done Deal: Liverpool henter skotsk back-talent

Liverpool har søndag bekræftet, at man har hentet det 18-årige back-talent, Calvin Ramsay, der kommer til fra skotske Aberdeen.
Det har været rygtet i et par dage, men søndag blev det officielt, at skotske Calvin Ramsay skifter Aberdeens røde trøje ud med Liverpools.



18-årige Calvin Ramsay blev skiftet ind i sidste minut i sidste spillerunde i sæsonen 2020/21 for Aberdeen, hvor han har fået sin fodboldopvækst, men har i denne sæson været fast mand på den højre back for den historiske skotske Premier League-klub.

De præstationer har nu sikret den unge mand et skifte til ”The Reds” samt en kontrakt, der angiveligt løber frem til 2027.

- Calvin er endnu en spændende, ung spiller, så vi er meget tilfreds. Han har et enormt potentiale. Han er kun 18 år i øjeblikket, selvom han fylder 19 snart, og han har allerede et pænt antal førsteholdskampe for en forsvarsspiller i den alder, udtaler en jublende Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside efter offentliggørelsen.

I alt har Calvin Ramsay spillet godt 40 kampe for Aberdeens førstehold, mens han også er kommet ind omkring det skotske U/21-landshold, hvor det indtil videre er blevet til tre kampe.

Liverpool menes at betale omkring 55 millioner kroner for Calvin Ramsay,.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER