Anders Vestergaard

Tirsdagens engelske rygter

City er på jagt efter fremtiden, Ten Hag er på jagt i sin tidligere klub, Leeds er på jagt i storklub og Chelsea er på Milan-jagt i Milan.
Manchester City holder øje med Le Havre-midterforsvareren Isaak Toure. Den 19-årige franskmand forventes at skrive under på en lang kontrakt med de engelske mestre. (Daily Mail)

Manchester City har derudover udset sig Leeds’ Kalvin Phillips som klubbens nye midtbanespiller. Pep Guardiola går efter at hente den 26-årige englænder inden afgang til pre-season turen til USA i midten af juli. (The Times)

Manchester United er interesserede i at hente Ajax-kanten Antony i sommerens transfervindue. Erik Ten Hag var træner for Antony i Ajax Amsterdam, og er varm på idéen om at få hans tidligere spiller med til den røde del af Manchester. (The Times)

Leeds fører kampen om Bayern Münchens 25-årige spanske midtbanespiller Marc Roca. Leeds nærmer sig en aftale med den tyske storklub omkring Roca, som har spillet for Bayern siden 2020. (Sky Sports)

Chelsea har gjort Inter Milan-stjernen Milan Skriniar til førsteprioritet denne sommer. London-klubben er efter sigende klar til at sende et transferbeløb og spillere i bytte for den 27-årige center-back. (The Sun)