Fodbold nyheder

Evander-salg på vej? Storklubber overværede FCM-kamp

Af Niklas Gerster

Repræsentanter fra Frankfurt og Ajax var på MCH Arena i går. Det vides ikke præcist hvem de havde kig på, men mon ikke Evanders frisparksperle fik dem til at spærre øjnene op?

Article image

B.T. har kunnet berette om, at både Ajax og Frankfurt havde folk der overværede FC Midtjyllands 3-2 sejr over Randers i søndags. Her var 23-årige Evander i hopla, og lavede både et fint måloplæg til Gustav Isaksen samt et forrygende frisparksmål. Ikke den værste dag at levere sådan en præstation.


FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, fortæller at han ikke har hørt noget konkret fra de to storklubber. Han siger dog, at de har fået flere forespørgsler på deres vigtige offensivspiller. Men hvad skal prisen være? Steinlein bliver af B.T. forholdt, hvorvidt det er i 100 millioner-klassen eller ej.

- Det tager vi med klubberne. Vi må se på, hvor mange og hvilke klubber der er. Der er forskel på, om det er klubber fra Premier League eller fra Belgien eller Holland.

Steinlein udelukker således ikke, at Evander kan ryge for et trecifret millionbeløb. Hvis skiftet går igennem for en sådan sum, vil det være et imponerende salg i Superliga-regi, og det vil være en begyndelse på en blåstempling af FC Midtjyllands brasilianske satsning. FC Midtjylland har hentet flere brasilianske spillere ind på deres potentiale, og det har været med blandet succes. Især har storindkøbet Marrony indtil videre været en stor fiasko for klubben.


Mere om Evander da Silva Ferreira

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik