M. Diomande (3), M. Diomande (17)
L. Đorđević (44)
Konrad Cornelius Rasmussen

Vejle taber til Nordsjælland: Overlevelse ser mere end umuligt ud. AGF kan ånde lettet op

I næste sæson bliver det uden Vejle i Superligaen. Holdet fra Nørreskoven tabte 2-1 til Nordsjælland, og selvom overlevelse stadig er teoretisk muligt, så er Vejle ude af Superligaen.
Første halvleg startede med en stor Nordsjælland-dominans. Vejle lignede et hold, der var langsommere i både tanke og handling, hvilket var en overraskelse, da Vejle havde alt at spille for inden kampen. AGF var pludselig ikke så langt væk i tabellen, og i Vejle øjnede man en mulighed for at åbne nedrykningsdramaet på ny. Allerede efter tre minutter blev den opgave, så sværere, da Mohammed Diomande blev sendt afsted, og flot afsluttede til 1-0. Det var et hårdt slag for Vejle, der slet ikke kunne få spillet til at fungere.

Det var et decimeret Vejle-hold, der stillede op på kunstgræsset. Profilerne Arbnor Mucolli og Raul Albentosa var begge ude. Mucolli ude efter sit torskedumme røde kort for to kampe siden. Nordsjælland-dominansen forblev intakt, og halvvejs gennem første halvleg havde FC Nordsjælland 77 procent boldbesiddelse.

Efter 18 minutter blev ondt så værre for Vejle og deres drømme om overlevelse. Igen kom Mohammed Diomande igennem, og han kunne fordoble Nordsjællands føring til 2-0. Nu var der for alvor sorte skyer over holdet fra Nørreskoven.

Vejle var dog ikke helt klar til at lægge sig ned og dø. På et velplaceret hovedstød fik angriberen Luka Djordjevic nemlig reduceret til resultatet 2-1. Målet faldt lige inden pausen, og gav vejlegenserne ny tro i overlevelseskampen.

Anden halvleg viste lidt samme billede som første halvleg. Vejle skulle finde en måde at få et resultat med på, men kvaliteten manglede simpelthen for jyderne, og de kom ikke til de helt store chancer, og FC Nordsjælland fortsatte med at have bolden i en stor del af kampen. Anden halvleg var dog mere rodet end første, og ingen af holdene kom til de helt store chancer.

Resultatet betyder dermed, at Vejle, så godt som sikkert, rykker ned i første division. Teoretisk kan de godt overleve, men deres målscorer er markant dårligere end AGF´s, og derfor er det tæt på umuligt for traditionsklubben, at overleve i landets bedste række.