Philip Dar

Falk om Grabara: Ingen grund til at hovere

Søndagens FCK-anfører er ikke tilfreds med sin målmands opførsel efter sejren i Aalborg
Søndag aften tog FC København endnu engang tre vigtige point i jagten på det danske mesterskab, som Løverne sulter så meget efter. Endnu engang lukkede FCK-defensiven helt af og kunne gå fra banen med endnu et clean sheet.

Efter kampen opstod der dog lidt tumult nede ved FCK-målet, da målmand Kamil Grabara angiveligt hoverede ud mod AaBs fans, mens de svarede igen ved at kaste ølkrus efter den polske målmand. Dette udløste klammeri med Grabaras kollega i AaB-målet, Jacob Rinne, som løb fra det ene mål til det andet, for at tage en ”kammeratlig snak” med Kamil Grabara.

Efter kampen blev Rasmus Falk, som var løveanfører i anledning af Nicolai Boilesens fravær, bedt om at forholde sig til episoden.

- Jeg ser det ikke før, at der er lidt dårlig stemning. Generelt er min ærlige holdning, at der ikke er nogen grund til at hovere, når man har vundet. Jeg havde ikke selv gjort det, siger Rasmus Falk ifølge B.T.

Rasmus Falk tilføjer desuden, at episoden godt kan give anledning til, at han må have fat i sin målmand til en lille snak.

- Ja, det kan godt være, jeg lige gør det. Vi var også blevet sure den anden vej rundt. Vi skal holde os for gode til det. Det er min ærlige holdning til det.

Hvor Rasmus Falk ikke er vild med sin målmands opførsel, har piben en noget andet lyd hos FC København-træner Jess Thorup, som tager sin målmand i forsvar.

- Vi skal huske, at vi også gerne må vise følelser. Sådan har jeg det også selv. Det her, vidste jeg godt, var en sindssygt vigtig kamp i forhold til at komme rigtigt ind i det her mesterskabsslutspil på et svært stadion i Aalborg, der havde masser af selvtillid. Så har vi som trænere og spillere også lov at vise følelser, udtaler Jess Thorup ifølge B.T. og tilføjer, at han ikke har det samme behov for en snak med Grabara om situationen, som Rasmus Falk har.

- Vi skal også passe på. Der er også en masse udefrakommende faktorer, vi skal håndtere på banen, og når man er dér, hvor adrenalinen kører på pumperne, og man pludselig får denne fornemmelse for sejr, så har man også nogle gange brug for at komme ud med udtryk for noget, og Kamil er i øvrigt en meget stille og rolig fyr i dagligdagen, men nogle gange har han også brug for at komme ud med sit udtryk, og det gjorde han i dag, afslutter FCK-træneren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER