Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Simon Friis Christensen

Everton kunne skille sig af med Dele Alli uden at betale en krone til Tottenham

Det er ikke meget, som den tidligere Tottenham-spiller er kommet med siden hans skifte til Everton, hvilket har startet snakken om hvorvidt, at det er det rigtige for klubben.
Dele Alli har ikke imponeret siden hans skifte til Everton i vintertransfervinduet. Derfor starter det selvfølgeligt snakken om, hvorvidt han overhovedet skal blive mere end en halv sæson hos “The Toffes”.

Selve aftalen mellem Everton og Tottenham kan blive værd op til omkring 350 millioner kroner, men det bliver betalt i mindre beløber følgende med hans deltagelse i truppen, og indtil videre så har Everton ikke betalt en eneste krone for englænderen. Den første etape af betalingen er på lige under 90 millioner kroner, som skal betales, når Alli har spillet sine første 20 førsteholdskampe, som han ikke kommer til i denne sæson, så derfor overvejer Everton at sælge ham inden det sker.

Dele Alli har spillet seks kampe for “The Toffes”, hvor de har tabt fem ud af de seks kampe. Alle kampene er Alli blevet skiftet ind i, hvilket vil sige, at han endnu ikke har startet i Lampards trup.
Tingene ser også svære ud for Everton-mangeren, som der har svært ved at sikre sig resultater siden hans ankomst i Januar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER