Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Simon Friis Christensen

Medie: Barcelona vil have Rashford

Med en mangel på spilletid for Rashford, så er han usikker om sin fremtid i klubben, hvilket har åbnet op for andre klubbers interesse.
Mediet Manchester Evening News meddeler, at Barcelona er meget interesseret i at hente Manchester United-kant Marcus Rahford, som der ikke deltager meget for United for tiden og angiveligt genovervejer sin fremtid hos klubben. Derfor skulle Xavis have sendt sine mænd på en opgave, som omhandler en signing af Rashford.

En kilde tæt på Rashford siger, at spilleres telefon ikke er stoppet med at ringe siden rygterne, om at 24-årig Rashford var usikker omkring sin fremtid i United. Mediet Manchester Evening News skriver også, at det kan være en taktik fra den engelske landsholdspiller i at lande en ny langvarig kontrakt med klubben.

Rashfords har kontrakt udløb i 2023 med mulighed for at forlænge den med et år. Rashford kommer fra Uniteds akademi, og har derfor heller ikke et ønske om at forlade sin bardndomsklub, men hvis det betyder mere spilletid, så kunne det være en mulighed for ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER