D. Jota (54), R. Firmino (62)
Torsten Brix

Ni i træk for Liverpool – efter store Arsenalfejl

Aaron Ramsdale og Gabriel kostede imod effektive Liverpool.
Inden onsdagens udsatte Premier League-kamp på Emitates havde Liverpool vundet otte kampe i træk, men det var ikke til at se i den regnfulde første halvleg, hvor der ikke var mange chancer.

Liverpool har tidligere på året været 14 point efter Manchester City, men med en sejr over Arsenal kunne det formindskes til blot ét sølle point. Men Jürgen Klopp-tropperne havde svært ved at finde et overtag i den tætte kamp, hvor Arsenal flere gange lykkedes med et højt pres på gæsterne i London.

I starten af anden halvleg var det kun overarmen fra Alisson i Liverpool-målet, der gjorde, at Arsenal ikke fik scoret efter en stor fejl i Liverpool-defensiven. Kort tid efter var der så en stor fejl i den anden ende. Arsenal-keeperen Aaron Ramsdal lukkede nemlig en afslutning ind efter en afslutning af Diego Jota – fra en meget spids vinkel.

Herefter blev Jota byttet med Roberto Firmino og han skulle ikke bruge mange minutter inden han havde scoret til 2-0 efter Arsenals forsvarsspiller Gabriel nok engang havde mistet bolden på et farligt sted.

Med et par minutter igen var Gabriel Martinelli tæt på at reducere for Arsenal, men effektive Liverpool vandt 2-0 og lagde dermed pres på Manchester City.