Philip Dar

Barcelona og Real Madrid udfordrer Arsenal i jagten på Jonathan David

En af de to spanske storklubber, kan ende med at komme i vejen for Arsenals aftale med canadieren.
Ifølge det spanske medie Fichajes, tiltrækker Lilles canadiske angriber Jonathan David sig interesse fra en række europæiske topklubber. Arsenal har været nævnt i et godt stykke efterhånden, da London-klubben er på jagt efter en ny frontløber efter salget af Pierre-Emerick Aubameyang.

Jonathan David skiftede til fransk fodbold fra belgiske Gent i 2020. De seneste to sæsoner, har den canadiske angriber så slet ikke set sig tilbage og var en stor del af Lilles mesterskab i sidste sæson. 13 mål sidste sæson og 16 mål på 35 kampe indtil videre i denne sæson, er hvad der tiltrækker interesse fra udenlandske klubber.

I Arsenal råder man over Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah, som begge har kontraktudløb til sommer. I FC Barcelona anses David som et alternativ, hvis det ikke lykkedes at hente Erling Haaland eller Alexander Isak, som også rygtes til den catalanske storklub. I Madrid jagter man en aftale med både Kylian Mbappe og Erling Haaland, men hvis ikke dette lykkes, skal David angiveligt stå højt på listen over alternativer.

Jonathan David har kontrakt med Lille indtil 2025, så det må forventes, at Lille vil kræve en høj pris for at slippe angriberen til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER