Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Wilshere: Har ledt efter luftforandring

Til AGFs hjemmeside fortæller Jack Wilshere, at skifte til det aarhusianske kommer med et ønske om luftforandring.
Søndag aften faldt der lidt af en bombe ned i Superligaen. Og nej det var hverken Brøndby eller FC Københavns sejre i første runde efter vinterpausen. Ej heller var det fra Heden, hvor FC Midtjylland tabte til AaB. Nej bomben faldt i Aarhus, hvor den tidligere Arsenal-profil Jack Wilshere er skiftet til AGF på en fri transfer.

Engelske Jack Wilshere har på trods af 198 kampe for Arsenal og 34 A-landskampe for England været uden klub siden i sommer, hvor kontrakten med Bournemouth blev opsagt, og derfor er det en rusten stjerne, der nu skal have kickstartet karrieren i det østjyske. I efteråret var han flere gange med til træning i Arsenal, så han kunne holde formen ved lige, men nu er der behov for luftforandring i fodboldkarriere.

– Siden jeg begyndte at træne med hos Arsenal, har jeg aldrig lagt skjul på, at det var for at blive klar til 2022 og til en ny klub. Den er nu lykkedes, og det bliver en spændende ny udfordring for mig. Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg har brug for at komme i gang igen efter en vanskelig periode, og den mulighed har AGF tilbudt mig. Det er jeg meget taknemmelig for, og jeg vil gøre alt, jeg kan for at hjælpe holdet fremad, siger Jack Wilshere på AGF's hjemmeside og fortsætter

- Jeg har ledt efter en luftforandring og en frisk start i nye rammer, og jeg ser meget frem til at bidrage på holdet. Det er klart, at jeg mangler lidt kamptræning, men jeg er i fysisk rigtig god form og fit, så nu handler det for mig om at komme godt ind i truppen og se, om jeg kan gøre mig fortjent til spilletid for klubben og bidrage til, at vi kan få nogle point på kontoen, slutter Jack Wilshere

Midtbanespilleren brød igennem som et af de helt store talenter i sin årgang, men flere alvorlige skader har sat den nu 30-årige britte ned i fodboldhirakiet. Det er tilmed første gang i karrieren, at Jack Wilshere er skiftet til en klub uden for de britiske øer.

– Jack behøver ingen nærmere præsentation, og han har vist sit værd på både klub- og landshold gennem de seneste ti år. Så da muligheden opstod for at få ham her til Aarhus, var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville eftersætte den. Jack kan bidrage med sin glimrende teknik og sit blik for spillet, og han vil give os nogle ekstra offensive værktøjer. Han er i fin fysisk form, men mangler naturligvis noget kamptræning. Det skal nok komme, og vi ser frem til at se ham i den hvide trøje, når han er faldet godt på plads, udtaler sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Jack Wilshere har fået en meget kort kontrakt med AGF, der løber frem til sommer – dog med mulighed for forlængelse.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER