J. Rodriguez (47)
P. Pogba (18)
Kenneth Nielsen

Skuffende remis for Manchester United

Burnley har ikke vundet deres seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, men dette forhindrede dem ikke i at yde god modstand.
Aftens seneste Premier League-kamp mellem Burnley-Manchester United bød på et opgør mellem to hold, som ud fra deres respektive situationer begge har skuffet i indeværende sæson, da Burnley er placeret sidst, og Manchester United er langt fra førstepladsen. Det var derfor en kamp, hvor tre point ville lune gevaldigt på pointkontoen hos begge mandskaber.

I jagten på de tre point lagde Manchester United bedst ud, hvor de i kampens indledning lagde et pres på hjemmeholdet, og efter et lille kvarters tid gav dette pres pote idet en portugiser kom i centrum. Det var dog ikke Cristiano Ronaldo, som var henvist til bænken, men derimod Bruno Fernandes, som lagde et flot indlæg ind i hovedet på Varane, som kunne stange den ind til 0-1. Som så oftest før kom VAR dog i fokus, og annullerede målet. Få øjeblikke senere kunne VAR dog ikke redde hjemmeholdet endnu engang, og derfor kunne der efter flere flotte kombinationer stå 0-1, hvor Pogba satte sidste fod på opspillet. Udover endnu en annulleret Manchester United-scoring skete der ikke mere i første halvleg, og favoritterne kunne derfor fuldt fortjent gå til pause med en føring.

Burnley havde nu ikke scoret i to og en halv kamp, men dette ville hjemmeholdet tilsyneladende ikke have hængende på sig, og derfor kunne de efter ganske få minutter inde i anden halvleg udligne til 1-1 – et skud og et mål. Mere kompliceret er fodbold heller ikke, og det var nu Burnley, som var i dominans, hvilket kastede flere gode chancer af sig. Som en konsekvens heraf kom Cristiano Ronaldo på banen, men den gamle talisman kunne ikke ændre på resultatet, og derfor endte kampen 1-1.

Med aftens remis er Manchester United placeret på rækkens femteplads, som er lige uden for den vigtige Champions League-givende fjerdeplads.