Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Officielt: Traore lejes til Barcelona

Lørdag aften er det blevet en realitet, at Adama Traore skal spille resten af denne sæson i FC Barcelona. Kantspilleren er blevet lejet ud fra den engelsk klub Wolverhampton.
Den 26-årige kantspiller Adama Traore er officielt blevet en del af FC Barcelona. I en video på klubbens twitterprofil præsenteres den lynhurtige kantspiller i klubbens blå og røde farver.



Adama Traore kommer "hjem" til den catalanske klub fra Wolverhampton på en lejeaftale for resten af sæsonen, hvorefter FC Barcelona endda har en købsoption på den lynhurtige kantspiller.

Den spanske spiller var, som det også bliver vist i videoen på Twitter, i ungdomsårene en del af La Masia. I 2015, da Adama Traore var moden til at tage springet fra ungdomsfodbold til seniorrækkerne, var der for lang vej ind på førsteholdet i Barça. I stedet valgte han at tage en tur til de britiske øer og Aston Villa for at fortsætte sin udvikling. Her er han siden blevet kendt i klubber som Middlesbrough og "Wolves" for sin voldsomme fart og fysisk, der har drevet gæk med forsvarsspillere i både Premier League og The Championsship.

I alt er det blevet til 160 Premier League kampe og otte scoringer, mens Adama Traore ligeledes har fået debut og yderligere syv landskampe for det spanske landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER