Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

AS Monaco forlanger over en halv milliard kroner for at give slip på klubbens store midtbanetalent, mens Atlético Madrid prøver på at udnytte et snarligt kontraktudløb.
Den walisiske landsholdsspiller Aaron Ramsey ser ud til at blive i Juventus. Den 31-årige midtbanespiller har således afvist at skifte til fem klubber i det igangværende transfervindue. (Calciomercato)

Juventus er interesseret i at opruste på midtbanen – ved at hente FC Barcelona-midtbanespilleren Frenkie de Jong til klubben. (Gazzetta dello Sport)

AS Monaco forlanger mellem 595 og 745 millioner kroner for den 22-årige midtbanespiller Aurelien Tchouameni. Real Madrid er – blandt andre – interesseret i den talentfulde franskmand. (Marca)

Paris Saint-Germain har afvist Bayer Leverkusen, som var interesserede i at leje midtbanespilleren Eric Dina Ebimbe. Den 21-årige franskmand er ellers ivrig efter at forlade Parc des Princes i jagten på regelmæssig spilletid. (Foot Mercato)

Borussia Dortmund er ved at køre Sassuolo-angriberen Gianluca Scamacca i stilling som erstatning for Erling Haaland. (Gazzetta dello Sport)

Bayern München leder efter en erstatning for midtstopperen Niklas Süle, og den sydtyske storklub har rettet blikket mod Borussia Mönchengladbach-forsvareren Matthias Ginter. (Bild)

I Inter har man travlt med at give spillertruppen en overhaling. Det næste punkt på dagsordenen er den 24-årige midtstopper Bremer, som spiller i Torino FC. (Calciomercato)

Atlético Madrid har tilbudt Olympique de Marseille knap 40 millioner kroner for midtbanespilleren Boubacar Kamara, som har kontraktudløb til sommer. Den sydfranske klub forlanger dog det dobbelte for at lade den 22-årige franskmand forlade klubben et halvt år før tid. (Marca)

Sporting Kansas City er interesseret i at leje Getafe-angriberen Jose Macias. Den 22-årige mexicaner, som har haft svært ved at bide sig fast på Getafe-holdet, er også på blokken i franske og russiske klubber. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER