Fodbold nyheder

Denis Vavro enig med FC København

Af Philip Sinkbæk Jensen

FC København solgte Denis Vavro til Lazio i 2019, men nu tyder meget på, at slovakken hentes hjem igen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Denis Vavro er på vej til København for at skrive under på en lejeaftale med FC København. Der er en købsoption involveret.


BT Sports afslører, at den 25-årige slovakiske centerback, Denis Vavro, er på vej mod København for at gennemføre et returskifte til FC København. Både Lazio-repræsentanter, FCK-repræsentanter og hovedpersonen selv skulle være enige med betingelserne for skiftet.

Vavro blev solgt for 73 millioner kroner til Lazio i 2019. Slovakken fik ikke den spilletid, som der var tiltænkt, og derfor blev et kortvarigt lejeophold i spanske Huesca en realitet, hvorefter at Vavro kom tilbage til bænkepladsen i Lazio.

Det er blot blevet til syv-minutters Serie A-fodbold i denne sæson for Denis Vavro, og derfor startede rygterne om et returskifte for den vellidte ex-FCK’er.

Denis Vavro nåede 21 kampe for Lazio. Gennem to år i FCK-trøjen spillede Vavro 85 kampe, vandt Danmarksmesterskabet i 2018/2019-sæsonen, og huskes nok mest for sin afgørende scoring i straffesparkskonkurrencen mod Atalanta, som sikrede FCK deltagelse i Europa League-gruppespilet 2018/2019.

Mere om Denis Vavro

Mere om Lazio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE