Fodbold nyheder

Tidligere brasiliansk superstjerne får ni år i fængsel for voldtægt

Af Asbjørn Steffensen

Den tidligere Real Madrid- og Manchester City-spiller, Robinho, er blevet dømt til ni års fængsel for voldtægt.

Han blev af mange udråbt til den nye Pelé, da han i midten af 2000'erne blev kendt for sin sublime teknik. Men i disse dage har Robinho, med det borgerlige navn Robson de Souza, ikke så meget af være stolt af.


Efter at have spillet i både Real Madrid, Manchester City og AC Milan kan den nu 37-årige brasilianer også tilføje kachoten som adresse på sit CV. Den tidligere brasilianske landsholdsspiller er nemlig blevet idømt ni års fængsel for voldtægt.

Episoden fandt sted tilbage i 2013, og der faldt dom i sagen i 2017, men Robinhos klageproces med retten har trukket ud indtil nu.

Robinho har nægtet sig skyldig i anklagen om at have voldtaget en 22-årig albansk kvinde i Milano i 2013 - da han var på kontrakt med AC Milan.

Den seneste beslutning fra retten i Rom er den sidste dom uden muligheder for yderligere appeller. Robinho begynder sin fængselsdom med det samme.

Den 37-årige tidligere tekniker nåede 100 landskampe for Brasilien. Hans seneste klub blev brasilianske Santos, som han forlod efter blot en uge på grund af voldtægtsanklagen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE