Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Newcastle skyder desperat med spredehagl

Callum Wilson er langtidsskadet, og derfor skyder Newcastle med spredehagl for at lande en angriber inden lørdagens vigtige kamp mod Watford.
Newcastle er desperat efter at lande en angriber inden lørdagens kamp mod Watford, der kan rykke Newcastle tættere på overlevelsesstregen, hvorfor ’the Magpies’ forhører sig hos den ene angriber efter den anden.

Klubben bestræber sig efter at lande to angribere i dette transfervindue.

Ifølge Sky Sports, så har Newcastle forhørt sig omkring Bayer Leverkusens tjekkiske bomber, Patrik Schick. Leverkusen forlanger 446 millioner kroner for Schick, der har scoret 30 mål i 55 kampe, men ifølge mediet, så er handlen med Newcastle meget usandsynlig.

Andre angribere er på blokken i klubben, som menes at have overvejende sandsynlighed for at skifte til bundproppen.

Dominic Solanke
Bournemouths 24-årige englænder, Dominic Solanke, er mere sandsynlig, da englænderen tidligere har spillet under Eddie Howe i klubben. Han har scoret 18 mål i 26 kampe denne sæson.

Divock Origi
Liverpools 25-årige belgiske super-sub, Divock Origi, har kontraktudløb til sommer, og foretrækker et skifte til en Premier League-klub. Origi har kun haft to indhop denne sæson, men scoret fem gange og lagt op til mål to gange. Interesse fra italienske klubber kan dog potentielt blive en show-stopper for Newcastle.

Chris Wood
Newcastle vil også gerne forhøre sig om Burnleys 30-årige newzealænder, Chris Wood, der har scoret tre gange denne sæson. Woods pålydende markedsværdi estimeres til knapt 45 millioner kroner.

Hugo Ekitike
Derudover er en yngre Stade Reims-angriber, 19-årige Hugo Ekitike, et emne, som har scoret otte mål i 19 kampe og leveret fire assists. Stade Reims forlanger 268 millioner for stjerneskuddet.

Sardar Azmoun
Sidst er det den 27-årige iranske Zenit Skt. Petersborg-angriber, Sardar Azmoun, der er interessant for Newcastle, da iraneren har scoret to mål i 21 kampe, hvor to mål er scoret i årets Champions League-gruppespil.

Det meldes ikke, hvilke spillere, som Newcastle prioriterer. Dog er det sikkert, at ’the Magpies’ vil gøre alt for at lande bare én af transfermålene.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER