Rasmus Ove

PSG interesseret i vildt bytte med Icardi

Icardi har haft svært ved at slå igennem i PSG. Nu er PSG interesseret i en byttehandel med Juventus der vil sende Icardi til Torino.
Efter en sæson på lån fra Inter skiftede Mauro Icardi permanent fra Inter til PSG i sommer for 50 millioner euro. Men Icardi har ikke formået at ramme sit høje niveau, han viste i Inter, i den franske hovedstad. Derfor skulle PSG angiveligt være åbne overfor et salg, dette har vakt interesse i Juventus som ifølge Le Parisien allerede har henvendt sig Icardis repræsentanter. Det franske medie melder dog, at Juventus ikke er villige til at slippe PSG´s ønskede sum, som skulle lyde på omkring, hvad den franske storklub selv købte ham for i sommer.

PSG skulle efter sigende være interesseret i Juventus-angriberen Moise Kean, der i sidste sæson var udlejet til netop PSG med stor succes, hvor det blev til 17 scoringer fra den italienske angriber. Pochettino skulle være meget interesseret i, at Moise Kean bliver en del af en potentiel Icardi handel til Juventus. Moise Kean har ikke udvist samme niveau i hverken Everton eller Juventus, så det kunne tyde på, at han passer godt ind i Pochettinos system i Paris.

Moise Kean har allerede i denne sæson spillet for både Juventus og Everton, hvilket gør det usandsynligt, at et skifte vil ske i januar grundet FIFA regulationer, der kun tillader en spiller at spille i to klubber på en sæson, en regel de meget sjældent godkender undtagelser for.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER