Niels Nedergaard

Vild plan: Özil vil købe klub


Mesut Özil har store drømme, og nu vil den kontroversielle tysker købe den tyrkiske 3. divisionsklub Corum FK.
På banen lakker karrieren muligvis mod enden for Mesut Özil, der til daglig optræder for den tyrkiske storklub Fenerbache. Det afholder dog ikke midtbanespilleren fra at have store planer for, hvad der skal ske, når støvlerne en dag lægges på hylden.

For ifølge tyske Bild vil den 33-årige tysker købe fodboldklubben Corum FK, der til daglig optræder i den tredjebedste tyrkiske række. Angiveligt kommer interessen sig af, at klubben i øjeblikket står uden præsident, træner samt sportsdirektør, da alle har trukket sig med øjeblikkelig virkning.

Det har fået Özil til at spærre øjnene op, og han ser derfor nu en gylden mulighed for at blive klubejer. Özil må dog have pengepungen frem, hvis han vil købe sig ind i Corum FK. Bild mener at vide, at klubben koster omkring 20 millioner tyrkiske lira – og i danske kroner svarer dette til 10 millioner kroner, som tyskeren må til egen lomme for at finde, hvis han ønsker at blive klubejer.

Mesut Özil er oprindeligt af tyrkisk oprindelige, selvom han blev født i tyske Gelsenkirchen, hvorfor han har haft sit primære tilhørsforhold til Tyskland og har samtidig spillet adskillige landskampe for det tyske landshold.

For et par år siden kom Özil dog i gevaldig modvind i det tyske, da han og Ilkay Gündogan blev fotografet med den tyrkiske præsident Erdogan, hvilket skabte stor debat i Tyskland og medførte, at begge spillere havnede i lidt af en shitstorm i hjemlandet.
Siden da har Özil i højere grad haft sit tilhørsforhold til Tyrkiet, hvor han også spiller til daglig for Fenerbache – og nu kunne noget altså tyde på, at den tidligere Arsenal-profil har tænkt sig at forblive inden for de tyrkiske breddegrader.

Mesut Özil har i denne sæson spillet 16 kampe i den tyrkiske Süper Lig og har dertil lavet syv mål og to assists. Den 33-årige tysker har kontraktudløb med Fenerbache i 2024.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER