Christian Bang Jensen

Ferran Torres første ord som Barça-spiller: Et stort skridt i min karriere

Ferran Torres skifter 3. januar Manchester City ud med FC Barcelona. Den offensive spiller sætter nu de første ord på skiftet.
Det nye offensive kort, Ferran Torres, udtalte sig for første gang tirsdag til det officielle FC Barcelona-medie om det, at han snart kan kalde sig for Barça-spiller.

- Jeg er meget glad for at komme til Barça. Jeg håber at fortsætte med at udvikle mig både som fodboldspiller og som person, men også at hjælpe Barça med at fortsætte med at være et af de bedste hold i verden. Jeg er meget spændt på at være her. Det er et stort skridt i min karriere. Jeg vil fortsætte med at vokse og score mål. Under en ideel træner. I en klub, der har været spændt på min ankomst. Jeg glæder mig til at komme i gang, sagde Ferran Torres til FC Barcelonas eget medie, hvor også spillerens nye træner kom på tale:

- Xavi har en formidabel karriere som spiller. Som træner er han kun lige begyndt, men han er formidabel. Det vil hjælpe mig med at vokse og forbedre mig.

Ferran Torres startede karrieren på højre kanten i Valencia, men i Manchester City er den 21-årige spanier også kommet til at spille på den forreste position på banen. Selv peger han på sin alsidighed som en af de store styrker ved ham som spiller.

- Jeg kan give alsidighed, jeg kan spille på de tre positioner foran. Jeg vil gerne hjælpe med at score mål, give assists og også hjælpe med at forsvare, afslutter Ferran Torres om sin kommende rolle hos FC Barcelona.

Skiftet kan først blive endelig offentliggjort, når transfervinduet åbner i Spanien mandag den 3. januar, men allerede fra onsdag eftermiddag vil den nu tidligere Manchester City-kant være med til træningen under træner Xavis kommando.

Ferran Torres nåede 43 kampe og 16 mål i sine halvandet år i England. Den seneste halvsæson har dog kun resulteret i fire Premier League-optrædender. Den alsidige offensiv-spiller har ydermere optrådt 22 gange for det spanske landshold og scoret 11 mål.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER