Konrad Cornelius Rasmussen

Arsenal tæt på at sælge profil til rival for næsten ingen penge

”The Gunners” er klar til at sælge den engelske landsholdsspiller Calum Chambers til Everton for omkring 30 millioner kroner.
Ifølge The Sun, så er Everton klar til at hente den 26-årige back, der også kan spille i midterforsvaret. Henimod slutningen på sidste sæson var Chambers ellers foretrukket hos Arteta, men nyindkøbte Takehiro Tomiyasu har slået englænderen af, og på det sidste har han også været bag portugisiske Cedric i køen om spilletid.

Endnu en omstændighed, der taler for et exit for Calum Chambers, er at hans kontrakt udløber til næste sommer, så januar vil altså være sidste chance for Arsenal, hvis de skal tjene nogle penge på deres forsvarsspiller.

I sommer var Everton ellers på jagt efter Chambers holdkammerat Ainsley Maitland-Niles. Den handel gik ikke, til stor utilfredshed for Maitland-Niles.

Et skifte til Everton ville give god mening for Chambers, da han i en alder af 26 er på toppen af hans karriere. Derfor ville afsøgning af klubber, der kan give Chambers fast spilletid give mening. Derudover er Seamus Coleman fyldt 33, og her kunne Chambers altså overtage.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER