Kasper Leif Pedersen

Ung Arsenal-stjerne kunne være endt i Tottenham

Den unge Arsenal-stjerne kunne være endt hos ærkerivalerne som 16-årig.
Arsenals unge talent Emile Smith-Rowe er startet godt i denne sæson for Premier League-klubben. Den 21-årige englænder har scoret i tre kampe i streg, hvilket bringer hans måltotal op på fem mål i 13 kampe. Den gode stime har også endt med, at han for første gang nogensinde forhåbentligt kan se frem til landsholdsdebut, da han er blevet udtaget for England, som skal spille VM-kvalifikation.

Dog kunne vejen til succes have været noget anderledes for Emile Smith-Rowe. Den tidligere ’scout for talenter’ i Tottenham David Webb udtaler i et interview til Sky Sports, at tidligere manager Mauricio Pochettino var meget interesseret i Smith-Rowe som teenager:

- Jeg havde allerede fået øje på Emile Smith-Rowe, da jeg var i Tottenham. Han fangede vores opmærksomhed som 15-16-årig, og vi underskrev næsten en aftale med ham, siger Webb.

David Webb, som så lejede Smith-Rowe, da han var i Huddersfield bekræfter, at man havde muligheden for at hente den unge englænder, som så valgte at blive hos ærkerivalerne:

- Vi havde muligheden for at hente ham, men desværre for Tottenham, så gav Arsenal ham et godt tilbud, og han valgte at blive der. Jeg tror at han tog den bedste beslutning i forhold til hvor han er nu.

England og Emile Smith-Rowe møder Albanien og San Marino i VM-kvalifikationen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER