Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Europa League
FT
1 - 1
(0 - 0)
FC Midtjylland
Røde Stjerne
N. Dyhr (78)
M. Ivanić (58)
Daniel Fisker

Røde Stjerne blev slukket i Herning

Røde Stjerne var torsdag på sejrskurs i Herning, men angrebsivrige Nikolas Dyhr formåede at slukke sejrshåbet.
Røde Stjerne satte sig fra kampens start tungt på spillet, men FC Midtjylland formåede hurtigt at etablere et højt pres, hvilket efter en halv times spil resulterede i flere fine muligheder. Først var det de to angribere Gustav Isaksen og Pione Sisto, som forsøgte sig, og herefter var ”Ulvene” centimeter fra at bringe sig i front.

Denne gang var det Nikolas Dyhr, som – efter en fin et-to-kombination med Evander – pludselig fandt sig selv i en gunstig position i Røde Stjerne-feltet. Forsvarstalentet formåede dog ikke at ramme indenfor målrammen. Målrammen ramte 20-årige Dyhr dog, men heller ikke mere end det.

Efter pausen forsøgte Røde Stjerne igen at sætte sig på spillet, hvilket til at starte med resulterede i en masse frispark til gæsterne. Et af disse frispark formåede Mirko Ivanic at udnytte, da Milos Degenek forinden havde opsnappet en nedfaldsbold og sendt den tilbage i feltet, hvor den 28-årige kantspiller formåede at heade de serbiske gæster i front.

Da der var godt 20 minutter tilbage af aftenens Europa League-kamp i Herning, blev håbet tændt for FC Midtjylland, da midtjyderne appellerede for et straffespark, som de dog ikke blev tildelt. Kort tid efter ramte FC Midtjylland igen stolpen. Denne gang var det Victor Lind, som forsøgte sig fra kanten af feltet.

Faren var dog ikke afværget for Røde Stjerne, da Linds skud prellede af på stolpen. Dyhr var igen løbet med op fra sin plads i forsvarskæden, og denne gang kunne det unge forsvarstalent revanchere sit eget stolpeskud fra første halvleg og prikke bolden i netmaskerne bag en chanceløs Milan Bojan.

FC Midtjylland tilkæmpede sig dermed et enkelt point i den tredje gruppespilkamp i Europa League, hvor ”Ulvene” nu står noteret for to point. Røde Stjerne indtager stadigvæk førstepladsen – nu med syv point – mens Braga ånder serberne i nakken med seks point.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER