Fodbold nyheder

Tøjsponsor kan hjælpe Premier League-klub med at hente verdensstjerne

Af Kasper Leif Pedersen

Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland er uden tvivl en af de mest eftertragtede angribere i moderne fodbold. Dog mener Manchester City, at de har fundet en nemmere måde at hente nordmanden på.

Article image

Den norske angriber for Borussia Dortmund, Erling Haaland, var en af sommerens varmeste transferemner. Bomberen blev rygtet til diverse storklubber, hvor buddene angiveligt kom op i enorme summer af over en milliard danske kroner. Dog har angriberen eftersigende en frikøbsklausul, der ligger i omegnen af 600 millioner kroner. Frikøbsklausulen bliver aktiv i sommeren 2022, og det forventes, at det vil ende i en enorm budkrig for nordmandens underskrift.


En af klubberne som har været efter en angriber og især nordmanden er Pep Guardioalas Manchester City. De er dog ikke alene om underskriften for Dortmund-stjernen, men nu skulle den engelske Premier League-klub have ét es i ærmet, når det kommer til at vinde løbet om at lande Haaland.

Ifølge mediet Daily Star, så skulle Premier League-mestrene fra Manchester City være i kommunikation med deres trøjesponsor, Puma, om at lande en handel med angriberen. Mediet hævder, at det globale tøjmærke gerne vil se Borussia Dortmund-angriberen være en ’plakatdreng’ for Manchester City, og endda tilbyde ham svimlende 440.000.000 danske kroner over fire år.

For nuværende er den norske stjerne på kontrakt hos Nike som først udløber i 2024. Dog skulle angriberen være interesseret i at skifte til Puma, og skulle det ske, spekuleres det i om Pumas indflydelse kan være nok til at se Manchester City vinde løbet for en af klodens største talenter.

Mere om Erling Haaland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE