Fodbold nyheder

Spurs kan hjælpe Vlahovic til Juventus

Af Stefan Lindahl

Tottenham er interesserede i Juventus-svenskeren Dejan Kulusevski, og køber Premier League-klubben offensiv-spilleren, så kan det sende Dusan Vlahovic til Juventus.

Article image

Det er ingen hemmelighed, at Fiorentina-angriberen Dusan Vlahovic er Juventus’ søgelys. Torino-klubbens økonomi er dog stadig ramt efter coronavirus-pandemien, og derfor har Juve brug for hjælp, hvis de skal imødekomme Fiorentinas krav.


Premier League-klubben Tottenham kan blive Juventus’ redning. London-klubben er nemlig ifølge den italienske journalist Daniele Longo interesserede i Dejan Kulusevski, som Serie A-klubben angiveligt arbejder på at få afsat.

Hvis Kulusevski bliver solgt til Tottenham, kan Juventus efter sigende få samlet de sidste penge til at byde de 450 mio. kroner, som Fiorentinas ejer Rocco Commisso forlanger for Vlahovic.

21-årige Kulusevski blev købt af Juventus i januar 2020 for 268 mio. kroner. I indeværende sæson har den svenske offensiv-spiller fået 240 Serie A-minutter i Torino-klubben, og kun en enkelt gang har han indgået i klubbens startopstilling. I sidste sæson var spilletiden mere regelmæssig for Kulusevski. Her spillede han 35 kampe for Juve i Serie A.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE