Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Fransk ”legende” tager et år mere i Serie A

Franck Ribery forlænger sin fodboldkarriere med yderligere en sæson, efter han mandag er blevet præsenteret hos Serie A-oprykkerne Salernitana.
Mandag eftermiddag fik 38-årige Frank Ribery afklaret sin fremtid. Den ligger hos Serie A-oprykkerne Salernitana, som præsenterede den franske ”legende” på stadion: Estadio Arechi.

Den tidligere Bayern München-profil har i de seneste to sæsoner tørnet ud for Fiorentina, men efter seneste sæson blev den kontrakt ikke forlænget. Derfor var det et åbent spørgsmål om kantspilleren ville stille støvlerne på hylden, eller om han ville kunne finde en ny klub. Frank Ribery har i hele sommerperioden været opsat på at fortsætte karrieren, og det kommer han nu til hos oprykkerne Salernitana, som han formentlig skal hjælpe med at overleve i den bedste italienske række.

I Fiorentina nåede Frank Ribery fem scoringer og 10 assists i sine 51 kampe. Før det italienske eventyr han har også været forbi klubber som Marseille og Galatarasay, men han er formentlig bedst kendt for sin tid i Bayern München, hvor det blev til 425 kampe, 124 mål, 182 oplæg og et væld af pokaler og triumfer.

Dertil er det blevet til 16 mål i 81 landskampe for Frankrig.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER