Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Torsdagens internationale rygter

FC Barcelona vil forsøge at genoplive en Deadline Day-flamme, når januar-transfervinduet åbner, mens Real Madrid-angriberen Mariano Díaz nægtede at lade sig udleje på Deadline Day.
Der var aldrig en chance for, at FC Barcelona kunne købe stortalentet Joao Felix i Atlético Madrid, selvom Antoine Griezmann blev udlejet fra Barca til Atlético Madrid. (Fabrizio Romano)

FC Barcelona vil forsøge at købe RB Leipzig-kreatøren Dani Olmo, når januar-transfervinduet åbner. Barcas bud på 372 millioner kroner blev afvist af RB Leipzig på Deadline Day. (Mail)

Napoli har endnu ikke formået at løse Lorenzo Insignes kontraktsituation, hvilket Inter holder et vågent øje med. Napoli har tidligere forlangt 186 millioner kroner for den 30-årige italiener. (Calciomercato)

FC Barcelona er parat til at tilbyde den franske kantspiller Ousmane Dembélé en ny kontrakt. Den 24-årige franskmand er i øjeblikket ved at komme sig over en skade. (RMC)

Der er efterhånden kødannelser overalt i Europa for at få fingrene i AC Milan-dynamoen Franck Kessie, som bidragede til 17 mål i den forgangne sæson. (Calciomercato)

Real Madrid-angriberen Mariano Díaz nægtede at lade sig udleje til Rayo Vallecano på Deadline Day. Han har to år tilbage af sin kontrakt i den spanske hovedstadsklub. (Mundo Deportivo)

Juventus har indstillet sigtekornet på Paris Saint-Germain-midtbanespilleren Leandro Paredes som et alternativ til Miralem Pjanic. (Calciomercato)

Juventus arbejder i øjeblikket på en ny kontrakt til Paulo Dybala, efter ”Den Gamle Dame” ikke formåede at holde på Cristiano Ronaldo. Argentineren kan se frem til en grundløn på 52 millioner kroner om året. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER